Cerberus Anti Diefstal : Traceer je telefoon

CerberusappAls je telefoon gestolen wordt, of als je deze kwijt raakt, dan is dat voor veel mensen een flinke nachtmerrie. Met Cerberus Anti Diefstal kun je jouw telefoon weer terug vinden.

Door deze app te installeren kun je jouw telefoon altijd volgen en deze op afstand bedienen. Een voorwaarde is wel dat je telefoon aan staat. De app kan niet zomaar verwijderd worden, natuurlijk zijn hier wel mogelijkheden voor maar als je er na verlies of diefstal snel bij bent dan is de kans groot dat je de locatie van het toestel nog kunt achterhalen.

Dit alles doe je door in te loggen op de website van Cerberus. Vanaf hier kun je jouw telefoon volgen en zie je op een kaart exact waar deze is. Je kunt zelf foto’s nemen met het toestel en deze naar jezelf laten sturen. Daarnaast kun je op afstand alle gegevens verwijderen om te voorkomen dat iemand bij jouw persoonlijke gegevens kan. En je kunt boodschappen naar het toestel sturen of alarmen af laten gaan.

Nog een handige optie is dat je het toestel een foto kunt laten maken op het moment dat iemand je ontgrendelcode verkeerd invoert. Zo zie je snel wanneer iemand ongewenst toegang probeert te krijgen, en ook wie dit is aan de hand van de foto.

Deze app kun je een week gratis gebruiken en daarna kost de app €2,99. Je kunt voor dit geld de app op 5Cerberusapp verschillende toestellen installeren. Doordat deze app heel erg overzichtelijk is en erg goed werkt was ik overtuigd dat Cerberus dat bedrag zeker waard is.

Er zijn ook gratis alternatieven verkrijgbaar maar in vergelijking met Cerberus vond ik de alternatieven een stuk minder goed. Mocht je veel waarde hechten aan je telefoon dan kun je op z’n minst de gratis versie voor 5 dagen proberen, je kunt daarna altijd nog beslissen of je de volledige versie aan wilt schaffen.


AndroidBytes Waardering:
Rating 50

Screenshots:
CerberusappCerberusappCerberusapp

Download Cerberus Anti Diefstal (gratis proefversie)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Cerberusapp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *