Dagelijkse Buiktraining : Train een six-pack

Dagelijkse BuiktrainingHet lijkt maar geen zomer te worden, maar mocht het nog gebeuren dan wil je natuurlijk met een six-pack naar het strand kunnen. Voor de één is dat een six-pack bestaande uit zes blikken bier 😉 en voor de ander is dat een gespierd buikje. Voor deze laatste groep kun je hiermee geholpen worden door de Dagelijkse Buiktraining app.

Deze app laat je 42 dagen lang iedere dag een aantal buikspieroefeningen doen om te werken aan je buikspieren. Je ziet een persoon liggen die een oefening doet en jij moet deze oefeningen na doen. Iedere oefening wordt een aantal keren uitgevoerd.

De eerste dagen zijn het maar een paar buikspieroefeningen, maar genoeg om je buikspieren vervolgens te voelen. Langzaam wordt de intensiteit opgevoerd en doe je dagelijks steeds meer oefeningen. Zo ben je de eerste dag al binnen zes minuten klaar maar doe je er op de laatste dag ongeveer een uur over.

Wat erg handig is, is dat de app je kan herinneren om je oefeningen te doen. Je kunt per dag een tijd instellen waarop je herinnerd wilt worden zodat je niet vergeet om je dagelijkse buikspieroefeningen uit te voeren.

Naast deze functie kent de app nog andere opties zoals het instellen van verschillende tijden, zoals de Dagelijkse Buiktrainingduur van de oefening of de rusttijd tussen de verschillende oefeningen. Daarnaast zit er een text-to-speech functie in waarmee je de app op basis van een gesproken commando iets kunt laten doen zoals rusten of doorgaan naar de volgende oefening. Wat dan wel weer jammer is, is dat deze functie bij mij niet werkte. Er zit overigens wel reclame in de app, maar gelukkig heb je hier tijdens de oefeningen geen last van.

Het gebruik van Dagelijkse Buikspiertraining is geheel op eigen risico, als je oefeningen verkeerd uitvoert zal het meer pijn opleveren dan getrainde spieren. Het zal nooit een persoonlijke trainer vervangen die je kan helpen om alles op de juiste manier uit te voeren, maar het is een leuk hulpmiddel.


AndroidBytes Waardering:
Rating 35

Screenshots:
Dagelijkse BuiktrainingDagelijkse BuiktrainingDagelijkse Buiktraining

Download Dagelijkse Buiktraining (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Dagelijkse Buiktraining

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *