De Bierapp – Ontdek je favoriete bier

DeBierApp LogoDe Bierapp geeft je de kans om nieuwe bieren te ontdekken. De app is een bibliotheek van allerlei speciaalbieren met een beschrijving over de smaakt en herkomst.

Deze app is ontstaan uit het idee van de app voor Café Samson, een speciaalbiercafé uit Nijmegen dat als eerste een app met speciaalbieren presenteerde in Nederland. In de Bierapp vindt je echter meer bieren en is gericht op meerdere café’s. Momenteel zijn er meer dan 50 café’s aangesloten bij de app.

Door middel van je GPS positie kan de app zien waar je bent en aangeven welke van de bekende café’s bij je in de buurt zijn. Je kunt in de app informatie vinden over het café zoals de openingstijden, en uiteraard welke bieren er beschikbaar zijn.

Nadat je een biertje gekozen en gedronken hebt kun je aangeven wat je van het bier vindt. Naar aanleiding hiervan krijg je adviezen over andere bieren welke je zou kunnen proberen. Ook kun je een verlanglijstje bijhouden van de bieren welke je nog graag wilt gaan drinken. In de nabije toekomst krijgt de app nog de mogelijkheid om informatie en voorkeuren met je vrienden te delen.

BierAppWallpaperAndroid

Als je graag nieuwe bieren probeert dan is de Bierapp bijna onmisbaar voor je. Met deze app zul je veel nieuwe soorten ontdekken!

 


Screenshots:
BierpaginaPersoonlijk bierprofiel
Beginscherm - overzicht cafe's

Download de Bierapp

Via Google Play
Download button

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *