Duolingo : Verschillende talen leren

DuolingoMet Duolingo kun je verschillende talen leren. Deze Android App beschikt over de talen: Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits en Portugees. Helaas kun je de talen nog niet vanuit het Nederlands leren, maar als je Engels in orde is dan kun je de overige talen hier prima mee leren.

Je kunt na het opstarten van de app kiezen welke taal je wilt leren, als je bijvoorbeeld Italiaans vanuit Engels kiest, dan krijg je een aantal plaatjes te zien met daaronder een Italiaans woord. Je krijgt een Engels woord en jij moet aangeven welk Italiaans woord hier bij hoort. Deze kun je dan herkennen aan de afbeelding boven het woord.

Vervolgens zul je wat zinnen op basis van deze woorden moeten vertalen. Alle woorden en zinnen worden ook uitgesproken en je zult ook opdrachten moeten doen waarbij je uitgesproken tekst moet vertalen.

Alles wordt een aantal malen herhaald zodat je het goed in je op kunt nemen. Zolang je bij de opdrachten Duolingo
fouten blijft maken kun je ook niet verder naar de volgende les. Na iedere les krijg je een overzicht van alle geleerde woorden te zien.

Zodra je de basis lessen voltooid hebt krijg je specifiekere lessen welke gericht zijn op bepaalde categorieën zoals eten, dieren, sport etc.

Duolingo bevat ontzettend veel woorden en zinnen om te leren, als je alle lessen voltooid hebt dan beschik je zeker over de nodige kennis van de gekozen taal. Mocht je ooit de ambitie gehad hebben om een andere taal te gaan leren dan is deze app zeker aan te raden.

De Duolingo app voor Android is volledig gratis en bevat geen reclames. Helaas kun je de talen niet vanuit het Nederlands leren maar wellicht wordt dit later nog uitgebreid.


AndroidBytes Waardering:
Rating 45

Screenshots:
DuolingoDuolingoDuolingo

Download Duolingo (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Duolingo

Eén gedachte over “Duolingo : Verschillende talen leren”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *