Flitsservice FlitsNav : Voorkom boetes

FlitsNavFlitsservice.nl heeft een verbeterde versie uitgebracht van hun FlitsNav app. Met deze app krijg je tijdens het rijden informatie over flitsers. De FlitsNav app is geschikt voor Nederland en België en waarschuwt je voor mobiele flitsers, flitspalen en trajectcontroles.

Je kunt de app in de achtergrond van je Android toestel laten draaien en er verschijnt vanzelf een melding in je scherm als je in de buurt van een flitser komt. Je kunt dan kiezen of je toestel geluid moet maken, moet trillen en/of je scherm aan gaat. Zo ben je altijd gewaarschuwd. Je kunt er ook voor kiezen om jezelf weer te geven op de kaart van Nederland of België waarop je ook de flitsers kunt zien.

Tijdens een testritje merkte ik dat de FlitsNav app erg nauwkeurig werkt maar ik kreeg enorm veel meldingen over flitsers omdat er veel flitspalen in Nederland staan en de app niet direct naar je route kijkt maar naar de omgeving.

Er wordt aangegeven door middel van een pijl waar de flitser zich bevindt ten opzichte van je toestel. Als je altijd dezelfde route rijdt dan weet je meestal wel waar de flitspalen staan en kun je de meldingen voor flitspalen uitzetten zodat je geen onnodige waarschuwingen krijgt.FlitsNav

Ook merkte ik dat ik twee keer een melding kreeg op een plek waar al langer dan een jaar geen flitspaal meer staat, maar ik krijg liever te veel meldingen dan te weinig. Ik ben onderweg geen mobiele flitsers tegen gekomen maar je kunt wel een lijst bekijken van alle bekende mobiele flitsers op dat moment. Ik geloof dan ook wel dat de app hierop net zo goed op reageert.

Er zijn veel opties om de app precies zo te laten reageren op bepaalde flitsers zoals jij dit wilt. En mocht je tijdens het rijden een mobiele flitser tegenkomen welke niet door de app gemeld wordt dan is er meteen een snelkoppeling om het nummer van Flitsservice te bellen zodat de flitser opgenomen kan worden om andere automobilisten te helpen.

AndroidBytes Waardering:
Rating 40

Screenshots:
FlitsNavFlitsNavFlitsNav

Download Flitsservice FlitsNav

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR FlitsNav

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *