Floating Notifications : Handige Notificaties

Floating NotificationsMet Floating Notifications krijg je een icoontje te zien zodra er een notificatie in je notificatiebalk verschijnt. Nu zul je denken: “wat heb ik eraan?”. Maar dit kan handig zijn als je een app of een spel open hebt staan welke je volledige scherm in beslag neemt, en de standaard notificatiebalk niet zichtbaar is.

De notificatie van Floating Notifications verschijnt als een klein bolletje in beeld, ongeacht welke andere app of game je open hebt staan. Door op dit bolletje te drukken zie je meteen iets over de inhoud van de notificatie. Je kunt er ook voor kiezen om een uitgebreide inhoud te laten tonen.

Als het bijvoorbeeld een notificatie over een e-mail of Whatsapp bericht is, dan druk je 1 keer op de notificatie en zie je de afzender. Als je het interessant genoeg vindt dan kun je meteen overschakelen naar de betreffende app. Mocht de notificatie niet interessant zijn, dan kun je deze snel weg krijgen door er 2 keer op te drukken.

Verder kun je nog instellen hoe groot de notificatie moet zijn, hoe groot de teksten zijn en kun je zelf Floating Notificationsbepalen waar de notificatie op je scherm verschijnt.

Floating Notifications zal niet voor iedereen een bruikbare app zijn, maar als je je notificaties eenvoudig wilt kunnen lezen zonder je notificatiebalk helemaal naar beneden te halen of je app af te sluiten, dan kan deze app erg handig zijn.

De app kun je een maand gratis proberen, dat is genoeg tijd om te kijken of het je bevalt. Mocht dit het geval zijn dan kun je de volledige versie kopen voor € 1,49.


AndroidBytes Waardering:
Rating 35

Screenshots:
Floating NotificationsFloating NotificationsFloating Notifications

Download Floating Notifications

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Floating Notifications

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *