FoxFi : Overal een Wifi verbinding

FoxFiMet FoxFi kun je jouw Android toestel laten functioneren als Wifi Hotspot en je laptop of tablet hiermee verbinden. Je Android toestel moet dan wel beschikken over een 3G/4G verbinding om ermee te kunnen internetten.

FoxFi is heel erg eenvoudig om te gebruiken, zodra je de applicatie opent op je Android toestel kun je een netwerknaam instellen en een wachtwoord. Wanneer je dit gedaan hebt klik je op “Activate Wifi Hotspot” en ben je klaar.

Je kunt vanaf dat moment op je laptop, tablet of ander apparaat met Wifi, zoeken naar netwerken in de buurt, je ziet dan in je lijst het netwerk welke je geactiveerd hebt. Als je die selecteert kun je het wachtwoord invullen en kun je verbinding maken.

Uiteraard gaat dit wel ten koste van je mobiele dataverbruik op je Android toestel, hier moet je dus wel rekening mee houden. Mocht je FoxFi willen gebruiken in het buitenland, als je bijvoorbeeld op vakantie bent dan moet je zeker uitkijken dat je niet teveel data verbruikt omdat dat wel duur uit zou kunnen vallen. Gelukkig kun je tegenwoordig bij de meeste mobiele providers databundels aanschaffen voor het buitenland. Hiermee kun je voor een vast bedrag een aantal MB’s verbruiken.

In de gratis versie van FoxFi werkt je draadloze verbinding 20 minuten, hierna moet je deze opnieuw aanzetten in de app. Als je dit vervelend vindt dan kun je voor € 5,79 een key kopen om dit te voorkomen. Ik vind dit zelf een beetje aan de dure kant en kan prima leven met een onderbreking om de 20 minuten, maar ondanks dat is FoxFi een zeer handige app.

AndroidBytes Waardering:
Rating 45

Screenshots:

FoxFiFoxFi

Download FoxFi

Download via Google Play
Download via QR Code:
QR FoxFi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *