Google Keep : Je notities overal

Google KeepDeze week heeft Google “Google Keep” gelanceerd. Met deze app kun je eenvoudig notities maken. Deze notities kunnen bestaan uit gewone tekst, een checklist of een foto. Je kunt de mogelijkheden ook combineren zodat je een foto hebt waar je bijvoorbeeld tekst aan toe voegt.

Je kunt al je gemaakte notities synchroniseren en vervolgens ook bekijken of wijzigen via je computer op de Google Keep website.

Google Keep wordt op dit moment op verschillende sites vergeleken met Evernote, dit is een populaire app waarmee je ook notities kunt maken met ontzettend veel mogelijkheden. Ik vind Google Keep op dit moment nog niet te vergelijken met Evernote. Juist omdat er nog niet zo veel mogelijkheden in Google Keep zitten is het wat mij betreft een erg overzichtelijke app met de juiste basis functies als je alleen maar simpel notities wilt maken.

Meteen na het openen van de app kun je notities zien of een nieuwe aanmaken. Als je notities weg wilt halen kun je ze met één veegbeweging verplaatsen naar het archief.Google Keep

De app beschikt ook over een widget, met deze widget kun je je notities meteen zien op je home scherm en snel nieuwe notities aanmaken, maar je kunt ook de eenvoudigere widget kiezen waarmee je alleen direct een nieuwe notitie kunt maken.

Ik zelf maak regelmatig notities op mijn telefoon om bijvoorbeeld interessante apps te noteren welke ik hier met je wil delen, aangezien Google Keep nog maar net beschikbaar is zal ik de komende dagen mijn notities hierin maken om te beoordelen of ik de app zal blijven gebruiken.

Om deze app te kunnen gebruiken moet je telefoon of tablet overigens wel minimaal over Android versie 4.0 beschikken.

AndroidBytes Waardering:
Rating 40

Screenshots:
Google Keep 1 Google Keep 2 Google Keep 3

Download Google Keep

Download via Google Play
Download via QR Code:
QR Google Keep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *