Greetz – Overal een kaart sturen

Met de app van Greetz kun je kaarten sturen, en daar eventueel een cadeautje (chocola, bloemen, etc) bij doen. Je kunt hier kiezen uit heel veel kaarten, verdeeld in verschillende categorieen zoals Verjaardag, Geboorte, Huwelijk etc. Voor ieder moment is er wel een kaart te kiezen. Naast de standaard kaarten kun je ook zelf een kaart maken met een eigen foto. Zo kun je bijvoorbeeld vanaf je vakantieadres een mooie foto op een kaart zetten en versturen, het voordeel hierbij is dat de kaart gewoon vanuit Nederland naar de ontvanger verzonden wordt dus de volgende dag al bezorgd wordt, en tegen het Nederlandse tarief.

Om de Greetz app te testen ging ik een verjaardagskaart sturen, doel was om een verjaardagskaart te sturen naar een vrouw. Ik heb gekozen voor de categorie Verjaardag en vervolgens voor de categorie Vrouw. Er is vervolgens keuze uit 890 kaarten. Dit leverde wel een probleem op want op mijn telefoon waren de teksten op de kaarten net iets te klein om goed te kunnen lezen, en om dan te zoeken tussen 890 kaarten was erg lastig. Gelukkig kun je de kaarten wel aanklikken om deze in het groot te bekijken.

Uiteindelijk was er een geschikte verjaardagskaart gevonden. Na het selecteren kun je een eigen tekst toevoegen op een willekeurige plek op de kaart. Deze tekst kun je volledig aanpassen met een ander lettertype, andere kleur, de grootte en de uitlijning. Je kunt zelfs een handgeschreven tekst maken. Na het plaatsen van de tekst hoefde alleen nog maar het adres ingevuld te worden en kon er een verzenddatum gekozen worden. Wanneer dit gedaan was moest er uiteraard nog betaald worden. Het betalen van de Greetz kaart kan op veel verschillende manieren. Je kunt kiezen uit een eenmalige machtiging, iDeal, Paypal en diverse creditcards. In dit geval is er gekozen voor een eenmalige machtiging. Dit verliep zonder problemen en er verscheen meteen een bevestiging van de bestelling per mail.

Conclusie: De werking van de Greetz app is erg goed en er is veel keuze uit kaarten en mogelijkheden. Het maken van de kaart was erg eenvoudig, zelfs op het kleine scherm van een telefoon en ook zijn er genoeg betaalmogelijkheden. Wat AndroidBytes betreft is dit een prima geschikte app om af en toe eens een kaartje te sturen!


Screenshots:

greetzgreetzgreetz

Download Greetz

Via Google Play
Download button

 

Eén gedachte over “Greetz – Overal een kaart sturen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *