Hallmark Kaarten : Overal een kaart sturen

HallmarkAls er weer eens iemand jarig, bevallen of getrouwd is dan moet je er weer aan geloven, een kaart sturen. Gelukkig hoef je hiervoor tegenwoordig niet meer de deur uit want op websites als Hallmark en Greetz kun je redelijk eenvoudig een kaart kiezen en versturen.

Zelf stuur ik al heel lang geen handgeschreven kaarten meer, is misschien niet heel persoonlijk maar ik kies graag de gemakkelijke manier ;). En om me heen zie ik steeds vaker dat kaarten niet meer zelf geschreven worden. Want waarom zou je nog de deur uit gaan (zeker met dit koude weer) als je voor ongeveer hetzelfde bedrag een kaart kunt sturen vanaf je computer?Hallmark 0

Maar als je dan toevallig de deur uit bent en je erachter komt dat morgen je neef jarig is dan kun je met de Hallmark app tot 19:30 uur alsnog die kaart sturen.

Deze app werkt redelijk eenvoudig. Zo kun je meteen kiezen of je een Hallmark kaart wilt sturen of een kaart met een foto vanuit je gallerij. Bij de Hallmark kaarten kun je vervolgens een categorie (zoals verjaardag, huwelijk etc.) kiezen om vervolgens een overzicht te krijgen van de beschikbare kaarten.

Wanneer je een kaart geselecteerd hebt kun je er decoraties en tekst aan toe voegen. Als je helemaal tevreden bent over je kaart kun je een verzend datum kiezen, je kunt dus ook alvast kaarten maken welke pas over een tijdje verzonden worden. Daarna moet je het adres van de ontvanger invullen en je eigen gegevens.

Uiteraard moet de kaart betaald worden, daarvoor zijn er verschillende betalingsmogelijkheden, onderweg zul je niet altijd je identifier of random reader bij je hebben maar gelukkig kun je ook kiezen voor een eenmalige machtiging zodat  ze het bedrag van je rekening incasseren.

Helaas zitten er ook wat minputen aan deze app, zo is er geen koppeling met je account als je deze ooit op de website van Hallmark gemaakt hebt, dit is een redelijke misser omdat daar al mijn verjaardagen opgeslagen zijn en ik daar spaar voor gratis postzegels. Aan de recensies in Google Play te zien ben ik niet de enige die dat als negatief ervaart.

Maar los gezien van bovenstaande feit is het een prima app voor de noodgevallen als je bijna te laat bent om een kaart te sturen.

AndroidBytes Waardering:
Rating 35

Screenshots:
HallmarkHallmark Hallmark

Download Hallmark Kaarten

Download via Google Play
Download via QR Code:
QR Hallmark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *