Ik Hou Van Holland – TV-Programma app

Ik Hou Van HollandOpeens stond de Ik Hou Van Holland app hoog in de Play store. Tijd om deze eens te proberen.

De Ik Hou Van Holland App is een promotie voor het TV programma “Ik Hou Van Holland” op RTL4 wat afgelopen week weer is begonnen. Net als in het TV programma moet je ook in de app allemaal vragen beantwoorden welke gerelateerd zijn aan Holland.

De eerste keer dat je de Ik Hou Van Holland app opent moet je jezelf registreren, en daar begonnen de problemen helaas. Na het invullen van het e-mail adres moet er een bevestigingsmail verzonden worden, deze mail heb je nodig om je account te kunnen activeren. Het scherm met de verzend melding bleef hangen. Maar gelukkig kon ik de app afsluiten en was de mail wel ontvangen.

Na de registratie ben ik opnieuw ingelogd en moest ik akkoord gaan met de voorwaarden, en ook hierbij bleef de app vast lopen. Maar na een herstart kon ik het proces eindelijk af maken en beginnen met spelen.

Om te beginnen ben ik eerst even door de menu’s gaan bladeren. Hierbij kwam ik opnieuw problemen tegen. Af en toe loopt de app vast bij het openen van bepaalde menu’s. En na het uitzetten van de Push meldingen kreeg ik nog steeds een push melding binnen.

Gelukkig werkt het belangrijkste van de Ik Hou Van Holland app wel, je kunt namelijk een spelletje spelen!Ik Hou Van Holland 0
Je kunt op drie verschillende manieren spelen, een oefenspel om alvast te wennen, een spel tegen andere mensen, of een spel om mee te spelen voor prijzen.

Als je de Ik Hou Van Holland app verbindt via Facebook dan kun je Facebook vrienden uitdagen, maar je kunt ook tegen willekeurige spelers spelen. Als je mee wilt spelen voor prijzen dan kun je 5 vragen beantwoorden, deze wedstrijd loopt steeds een week, daarna wordt er een winnaar gekozen. Je kunt hiermee iedere week opnieuw mee spelen.

De Ik Hou Van Holland app bevat hier en daar wel wat problemen, maar het belangrijkste werkte (bij mij) gelukkig goed. Wanneer je jouw Hollandse kennis eens wilt testen dan is de app zeker aan te raden om te proberen.

 


AndroidBytes Waardering:
Rating 35

Screenshots:
Ik Hou Van HollandIk Hou Van HollandIk Hou Van Holland

Download Ik Hou Van Holland App

Via Google PlayVia QR Code
Download buttonQR Ik Hou Van Holland

 

Eén gedachte over “Ik Hou Van Holland – TV-Programma app”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *