Mijn Koelkast : Gebruik wat je nog hebt liggen

Mijn KoelkastAls je het, net als ik, soms lastig vindt om te bedenken wat je moet eten dan kan de “Mijn Koelkast” app voor Android je wellicht helpen. Deze app kan namelijk recepten voor je zoeken op basis van ingrediënten welke je in je koelkast, of daarbuiten, hebt liggen.

Je kunt in de app maximaal 4 ingrediënten kiezen, zoals groenten, fruit, vlees, vis etc. Wanneer je dit gedaan hebt dan krijg je een aantal recepten te zien waar je deze ingrediënten voor nodig hebt. Het aantal recepten is soms zelfs nog iets te veel. Extra opties zoals bijvoorbeeld “gewenste bereidingstijd” of “soort keuken” zouden er van mij nog wel in mogen om het aantal resultaten te beperken.

Mijn Koelkast

Deze app is ontwikkeld door mijnreceptenboek.nl. Alle recepten zijn dus ook op deze website te vinden al vind ik dit persoonlijk niet de meest ideale website om gerechten te zoeken. De app heeft toch een andere insteek dan de website en is een mooi hulpmiddel als je een gerecht op basis van ingrediënten wilt zoeken.

De recepten welke ik tot nu toe heb gezien zien er wel duidelijk uit. Ik zal eerlijk toegeven dat ik nog niets gemaakt heb van deze recepten maar denk wel dat er een kans is dat ik dit binnenkort ga doen. Mocht ik daardoor nog toevoegingen tegenkomen om hier te vermelden dan zal ik dit zeker laten weten.

Heb jij al een recept gemaakt met behulp van deze app? Ik lees graag je reactie met jouw ervaring en het resultaat van je gerecht.

AndroidBytes Waardering:
Rating 35

Screenshots:
Mijn Koelkast 1Mijn Koelkast 2Mijn Koelkast 3

Download Mijn Koelkast

Download via Google Play
Download via QR Code:
QR Mijn Koelkast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *