MKB Brandstof : Goedkoop tanken

MKB BrandstofMKB Brandstof biedt een tankpas voor zakelijke gebruikers, maar ze hebben ook een Android app ontwikkeld die voor iedereen beschikbaar is. Met de MKB Brandstof Android app kun je alle tankstations in Nederland vinden en de app geeft aan welke het goedkoopst is.

Dit maakt de app handig voor iedereen die regelmatig bij de pomp staat en zijn geld ziet verdampen door de hoge brandstofprijzen.

Je kunt in de app kiezen of je de prijzen voor benzine, diesel, lpg, maar ook voor andere brandstoffen wilt zien. De goedkoopste tankstations worden groen op de kaart van Nederland weergegeven, de duurdere oranje, of rood.

Naast het soort brandstof kun je ook aangeven of je alle tankstations wilt zien, of bijvoorbeeld alleen Shell, BP, Tinq of een ander station. Dit kan handig zijn als je Airmiles, Freebees of andere punten bij je favoriete tankstation spaart.

Bij de aangegeven tankstations zie je ook de actuele prijs van de gekozen brandstof. Deze kan soms nog wel iets afwijken heb ik gemerkt. Waarschijnlijk komt dit omdat er dan nog een prijs van één of twee dagen eerder bij staat. Maar ook met dit verschil kun je nog wel de goedkope tankstations van de duurdere onderscheiden.

In Google Play staan wel een aantal negatieve reacties over de nauwkeurigheid, maar ik heb hier zelf niet echt een probleem mee kunnen ervaren. Mocht je zelf gegevens tegenkomen in de app welke niet correct zijn, dan kun je dit via de app aangeven en de juiste gegevens naar MKB Brandstof sturen.

Deze app is natuurlijk fantastische reclame voor MKB Brandstof want hij scoort al redelijk hoog in Google Play, en ook ik schrijf er een artikel over (en daar krijg ik echt niks voor 🙂 ) maar het is zeker een handige app waarmee je flink geld kunt besparen.


AndroidBytes Waardering:
Rating 35

Screenshots:
MKB BrandstofMKB BrandstofMKB Brandstof

Download MKB Brandstof (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR MKB Brandstof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *