My T-Mobile : Voor T-Mobile klanten

T-Mobile AppEen paar weken geleden schreef ik over de Tele2 App. Vorige week kreeg de T-Mobile app een update waardoor ik eraan herinnerd werd dat ik deze ook maar eens moest beschrijven. Deze app geeft T-Mobile klanten inzicht in het verbruik van hun abonnement, maar biedt daarnaast nog een aantal extra dingen.

De T-Mobile app bestaat al een tijdje en is merkbaar volwassener dan de Tele2 App. Het inloggen bij de app was soms nogal lastig omdat je aparte inlogcodes nodig had voor de T-Mobile app, maar met de update van vorige week is dat verleden tijd en kun je gewoon met de gegevens inloggen welke je ook op de T-Mobile website gebruikt.

Na het inloggen krijg je aan aantal opties, hiervan is de meest gebruikte waarschijnlijk de optie “Belstatus” waarmee je kunt zien hoeveel belminuten, smsjes en data je nog over hebt, of hoeveel je buiten je bundel zit.

Een andere optie is het bekijken van je facturen, als je deze kiest dan zie je een lijst met de facturen van het afgelopen half jaar en kun je deze openen om alle details te bekijken. Maar naast deze functies heeft T-Mobile Appde app nog veel meer opties, waarvan je de meeste waarschijnlijk nooit zult gebruiken.

De overige opties bestaan uit “Toestelhulp”, waarbij je handleidingen kunt vinden om bepaalde dingen in te kunnen stellen op je telefoon, of een optie om al het T-Mobile gerelateerde nieuws te lezen. Maar daarnaast kun je ook hulp krijgen door vanuit de App vragen te stellen op het forum of zelfs via een kaart de dichtstbijzijnde T-Mobile winkels en hotspots te laten zien.

Hoewel de app veel functies bevat is deze wel erg duidelijk en kun je alles vinden wat je nodig hebt. Voor T-Mobile abonnees biedt deze app alles om inzicht te hebben in je abonnement en verbruik.

 


AndroidBytes Waardering:
Rating 45

Screenshots:
T-Mobile AppT-Mobile AppT-Mobile App

Download My T-Mobile app (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR T-Mobile App

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *