Nutricia voor jou : App voor zwangerschap en kind

Nutricia app voor kindIn deze app vind je alle informatie over de groei van je kind vanaf de zwangerschap. Door de zwangerschapskalender zie je hoe ver je kindje al gegroeid is en krijg je allerlei tips over bijvoorbeeld de juiste voeding (de dingen die je wel en niet mag eten tijdens de zwangerschap).

Na de geboorte van je kind kun je in deze app een verschillende zaken bijhouden zoals een voedingsschema en de groei van je kind. Ook kun je op een tijdlijn alle mooie of bijzondere momenten vastleggen door een foto te plaatsen en er tekst bij te zetten. Deze tijdlijn kun je vervolgens delen met andere personen.

Ook voor vragen over voeding kun je alles vinden in deze app. Wanneer je kind bijvoorbeeld allergieën heeft dan is hier speciale voeding voor te krijgen, maar ook voor andere situaties kun je de juiste voeding kiezen door de informatie in deze app van Nutricia.

Naast al deze handige informatie kun je ook leuke slaapliedjes afspelen waarbij je kunt sorteren op leeftijd van je kind. Standaard staan er een aantal kinderliedjes van Do in, en als je jezelf aanmeldt kun je nog veel meer leuke kinderliedjes beluisteren.

Voor iedere mama (maar ook voor papa) is deze app handig en leuk om te gebruiken om alles van je kind bij te houden. Onderstaande filmpje is de moeite waard om even te kijken. Hier wordt de werking van de app duidelijk gedemonstreerd:

 


Screenshots:

Nutricia app voor kind-1 Nutricia app voor kind-2

Download via Google Play:

Download button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *