Photo Grid : Foto Collage App

Photo GridAls je een aantal mooie foto’s gemaakt hebt, dan kun je deze met Photo Grid in een collage zetten. Je kunt dan meerdere foto’s in een frame zetten en kunt deze vervolgens opmaken zoals je wilt.

Zodra je de Photo Grid app opent dan kun je kiezen hoe je collage eruit moet zien, vierkant, in de hoogte of de breedte, of een collage waarbij je de foto’s zelf in de gewenste posities kunt zetten.

Wanneer je een keuze gemaakt hebt dan kun je de foto’s selecteren welke je in de collage wilt plaatsen. Je kunt er maximaal 9 kiezen. Na het kiezen van de foto’s krijg je ze te zien in een collage. Hier kun je eenPhoto Grid aantal bewerkingen doen. Als je met je toestel schudt dan wijzigt de volgorde van de foto’s. Deze functie kun je eventueel uitzetten bij de opties. Je kunt de volgorde van de foto’s ook handmatig aanpassen.

Als alle foto’s in de juiste positie staan dan kun je nog meer bewerkingen doen. Je kunt foto’s eventueel draaien, meer ruimte tussen de foto’s toevoegen, teksten toevoegen, of de achtergrond aanpassen. Daarnaast kun je ook nog een aantal standaard meegeleverde plaatjes in de collage plakken.

Nadat je foto collage er precies zo uit ziet als jij wilt dan kun je deze opslaan. Maar je kunt de collage ook delen op Facebook, verzenden per e-mail of Whatsapp en nog veel meer.

Met Photo Grid kun je vrijwel alles doen om je collage te maken zoals jij het wilt. Deze app is gratis te downloaden maar bevat wel reclame.


AndroidBytes Waardering:
Rating 40

Screenshots:
Photo GridPhoto GridPhoto Grid

Download Photo Grid (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Photo Grid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *