Pixel Artist : Foto Effecten

Pixel ArtistMet Pixel Artist kun je foto’s maken met veel verschillende effecten. Er zijn zo’n 30 effecten beschikbaar met allemaal een eigen stijl. Zo kun je de foto’s eruit laten zien alsof het een tekening is, of een karikatuur foto van jezelf of iemand anders maken.

Het zijn teveel effecten om ze allemaal te beschrijven, maar ze zijn bijna allemaal erg origineel en goed. Hieronder zie je bij de screenshots een aantal voorbeelden van foto’s zoals je ze met Pixel Artis kunt maken.

De app is helemaal gratis, maar je kunt niet alle effecten gebruiken. Standaard krijg je er al heel veel, maar om ze allemaal te kunnen gebruiken kun je ze tegen betaling aanschaffen. Maar je krijgt ook de optie om het spel Picture Riddles te downloaden. Dit spel is van dezelfde ontwikkelaar, en als je deze download dan krijgt je gratis alle effecten in Pixel Artist.

Naast het gebruik van verschillende effecten kun je verder de standaard dingen doen die je van een camera app mag verwachten. Je kunt gebruik maken van je flitser, en je kunt kiezen of je de foto’s maakt met de camera aan de voorzijde of de achterkant van je toestel.Pixel Artist

Je kunt de effecten ook toevoegen aan foto’s die al in je galerij staan. En je kunt de bewerkte foto’s vanuit de app meteen delen op Facebook of via andere applicaties.

Pixel Artist is een mooie toevoeging naast je standaard camera app of andere apps zoals Instagram. Bekijk de screenshots of het filmpje hieronder om te zien wat je zoal kunt doen met je foto’s, en probeer het zelf door de app via de link hieronder te downloaden.


AndroidBytes Waardering:
Rating 45

Screenshots:
Pixel ArtistPixel ArtistPixel Artist

Download Pixel Artist (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Pixel Artist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *