Pudding Camera – Real Time Camera Effecten

Pudding CameraAfgelopen week kreeg ik de tip om Pudding Camera eens te proberen, en dit was een prima tip om ook met jou te delen. Pudding Camera is een Android app voor je camera met heel veel mogelijkheden. Je kunt een flink aantal effecten toevoegen aan je foto’s. Het mooie is dat je dit niet achteraf doet, zoals bijvoorbeeld bij Instagram, maar dat je de foto meteen maakt met het geselecteerde effect.

Wanneer je de app start dan kun je kiezen met wat voor soort camera je een foto wilt maken, je hebt camera’s met verschillende effecten. Zo heb je een aantal camera’s met een “motion” effect, deze maakt meerdere foto’s achterelkaar en laat in het resultaat alle foto’s zien, als je dit bij bewegende objecten of personen doet dan zie je dus in één foto hoe iets zicht bewogen heeft.

Daarnaast heb je ook een camera met een “FishEye” effect, dit is een effect waarbij je foto bol lijkt, alsof je door een vissenkom kijkt (vandaar “FishEye”). Ook hiermee kun je fantastische of grappige resultaten maken. Een ander effect welke ik erg leuk vind, is de “Fantasy” camera waarmee je ergens op kunt focussen en de rest van de foto kunt laten vervagen.

Tegelijk met deze effecten kun je ook de kleuren aanpassen, zo kun je naast gewone kleuren, ook zwart-wit foto’s maken of foto’s met bepaalde tinten. De gemaakte foto’s worden automatisch opgeslagen in je gallerij en je kunt ze ook meteen vanuit de app delen via bijvoorbeeld Facebook of Twitter.

De mogelijkheden met Pudding Camera zijn erg uitgebreid en je kunt er fantastische effecten mee creëren  Ik kan je echt aanraden deze app te installeren en er eens mee te spelen.

 


AndroidBytes Waardering:
Rating 45

Screenshots:
Pudding CameraPudding CameraPudding Camera

Download Pudding Camera (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Pudding Camera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *