Rando : Stuur een foto, ontvang een foto

RandoDe makers van Rando noemt deze app zelf een experimenteel platform voor mensen die van fotografie houden, maar fotografie heeft hier naar mijn idee niet zoveel mee te maken. Het is vooral nieuwsgierigheid.

Je kunt met Rando een foto maken en deze versturen naar een willekeurige Rando gebruiker. Als je dit doet zul jij daarna ook een andere foto van een willekeurige gebruiker ontvangen. Je kunt zelf niet bepalen naar wie jij een foto stuurt of van wie jij een foto krijgt, en dat maakt het juist leuk.

Bij de foto’s kun je zien waar ze vandaan komen, hiervoor moet de gebruiker wel de locatiebepaling toestaan. De foto’s komen van de hele wereld en je ziet ontzettend veel verschillende dingen.

Ik heb inmiddels al een aardig aantal foto’s de wereld in gestuurd en heb ook van alles terug gekregen, het zijn over het algemeen niets zeggende foto’s, maar het blijft toch steeds weer leuk om te kijken wat je terug krijgt.

Om gebruik te kunnen maken van Rando moet je wel een registratie doen en je e-mailadres bevestigen, maar dit is erg eenvoudig, je kunt meteen daarna aan de slag.

Het is natuurlijk mogelijk dat je foto’s ontvangt met dingen die je liever niet zou willen zien, als foto’s ongepast zijn dan kun je daar melding van maken bij de makers van Rando, waarschijnlijk zullen ze de betreffende gebruiker blokkeren als ze hier vaker meldingen van krijgen.Rando

Ik vind Rando toch wel een soort verslavende factor hebben, je wilt foto’s blijven maken omdat je erg nieuwsgierig bent wat je terug krijgt.

De app heeft weinig functionaliteiten verder maar dat maakt het aan de andere kant ook juist weer eenvoudig om te gebruiken. Ik verwacht dat Rando nog aardig populair gaat worden de komende tijd.


AndroidBytes Waardering:
Rating 45

Screenshots:
RandoRandoRando

Download Rando (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Rando

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *