Recepten Shaker : Willekeurige Recepten

Recepten ShakerSupermarktketen Jumbo heeft een app ontwikkeld om je te kunnen voorzien van recepten. Het leuke hieraan is dat deze je verrast met een willekeurig gerecht.

Vooraf kun je een aantal voorkeuren instellen zoals bereidingstijd, wat voor gang (voorgerecht, hoofdgerecht, Hapje, etc.) of wat voor soort gerecht. Na het instellen kun je je toestel schudden om een willekeurig gerecht te laten tonen. In plaats van te schudden kun je ook gewoon op een knopje drukken.

Na het schudden zie je vrijwel meteen een gerecht. Hierbij zie je hoeveel calorieën erin zitten en de moeilijkheidsgraad om het te bereiden. Als dit gerecht er niet zo goed uit ziet dan schudt je gewoon nog een keer, totdat je iets tegenkomt wat je lekker lijkt. Wanneer je een lekker gerecht ziet dan kun je deze selecteren en zie je meteen een lijstje met de benodigde ingrediënten.

Bovenin kun je het aantal personen selecteren waarvoor je het gerecht wilt bereiden, hiermee wordt meteen het aantal van alle ingrediënten aangepast. Onderaan het scherm staat een aantal knop waarmee je kunt zien hoe je het gerecht kunt bereiden. Als je hierop drukt dan zie je alles stap voor stap uitgelegd.

Daarnaast zijn er knoppen om het gerecht toe te voegen als favoriet, zodat je deze later eenvoudig terug Recepten Shakerkunt vinden, en is er een knop om het gerecht te delen op bijvoorbeeld Facebook of naar iemand te sturen via Whatsapp of e-mail.

De Recepten Shaker app van Jumbo is handig als je even geen inspiratie hebt en je op zoek bent naar een gerecht om klaar te maken. Alles recepten zijn duidelijk uitgelegd zodat bijna iedereen het kan maken.


AndroidBytes Waardering:
Rating 40

Screenshots:

Recepten ShakerRecepten ShakerRecepten Shaker

Download Recepten Shaker Jumbo (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Recepten Shaker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *