Reclamefolder – Weg met dat papier

ReclamefolderAls je geen sticker op je brievenbus hebt zitten tegen reclamedrukwerk, dan ken je het vast wel, stapels folders op je deurmat waarvan je waarschijnlijk meer dan de helft ongelezen weg gooit. Met de reclamefolder app kun je dit voorkomen. Plak een sticker op je brievenbus en lees alleen de folders welke je wilt op je telefoon of tablet.

Gemiddeld doet iemand er ongeveer 40 minuten over om reclamefolders door te lezen, en de meeste mensen doen dit op zondagmiddag of maandagavond. De gebruikers van deze app lezen de folders in slechts 10 minuten. Daarbij zijn de supermarkt folders het populairst.

In de reclamefolder app zit eigenlijk iedere folder die je kunt wensen. Je kunt in de app kiezen uit 12 verschillende categorieën, van supermarkt tot bouwmarkt, en alle bekende (maar ook de minder bekende) winkels kun je vinden. Het is zelfs mogelijk om de app alleen folders te laten tonen van winkels bij jou in de buurt.

Als er bepaalde folders zijn welke je graag leest dan kun je deze toevoegen aan je favorieten, zo kun je de volgende keer meteen jouw favoriete folders bekijken. De app beschikt ook over een prikbord, hiermee kun je stukken uit een folder selecteren en op je prikbord plakken om bijvoorbeeld een overzicht te maken van alle producten welke je wilt kopen.

De app is inmiddels ruim 900.000 keer gedownload (Android, iOS en Windows Phone). Als jij dit nog niet gedaan hebt dan is dit je kans om tijd en papier te besparen. Onderaan deze pagina kun je de download link voor de reclamefolder app vinden.


AndroidBytes Waardering:
Rating 45

Screenshots:
Reclamefolder1Reclamefolder2Reclamefolder3

Download Reclamefolder

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Reclamefolder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *