Scoupy – Overal korting bij de hand

ScoupyScoupy is een app waarmee je in verschillende winkels, restaurants, attracties etc. korting kunt krijgen. Nadat je jezelf aangemeld hebt kun je bepalen waar je aanbiedingen wilt bekijken. Hierbij kun je kiezen uit aanbiedingen in de buurt, waarbij er gekeken wordt naar alles wat bij je in de buurt zit. Maar je kunt ook zelf plaatsen selecteren of kiezen voor online aanbiedingen.

Zodra je een keuze gemaakt hebt krijg je een lijst met alle kortingen te zien. Er is veel diversiteit in de aanbiedingen, van korting bij de McDonald’s tot aanbiedingen voor Musical kaarten. Kortom, voor iedereen is er wel iets.

Er zijn van iedere aanbieding maar een aantal coupons beschikbaar, zolang ze beschikbaar zijn kun jij deze claimen om ervoor te zorgen dat niet iemand anders er mee vandoor gaat.

Als je de korting eenmaal geclaimd hebt dan kun je de verkregen code laten zien of invoeren bij de betreffende aanbieder om je korting te krijgen.

Scoupy bevat verder nog een aantal handige opties, zo kun je meteen vanuit de app de locatie van de aanbieder zien en er eventueel naar toe navigeren. Daarnaast vind je nog andere informatie in de app zoals bijvoorbeeld het adres of het telefoonnummer van de aanbieder.

Alle kortingen zijn maar beperkt houdbaar dus als je er gebruik van wilt maken moet je wel binnen de uiterlijke datum zijn. Mocht je nog vragen hebben, bekijk dan de uitleg van Scoupy in onderstaande filmpje.

 


AndroidBytes Waardering:
Rating 40

Screenshots:
ScoupyScoupyScoupy

Download Scoupy (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Scoupy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *