Sleep as Android : Slaap lekker

Sleep as AndroidDe paasdagen zijn weer voorbij en afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan. Gelukkig heb ik nooit last van het verzetten van de klok, maar sommige mensen schijnen hieraan te moeten wennen en de eerste dagen slecht te kunnen slapen. Sleep as Android kan je hiermee misschien een beetje helpen.

Met Sleep as Android kun je je slaap analyseren, maar de app kan je ook helpen ervoor te zorgen dat je op tijd naar bed gaat, en met een rustgevende melodie of het geluid van de natuur in slaap kunt vallen.

Je kunt vooraf de app instellen aan jouw wensen, zo kun je bijvoorbeeld instellen wat de ideale slaapduur is of het geluid tijdens je slaap opnemen (kun je je eigen gesnurk beluisteren 🙂 ).

Sleep as Android kan ook als wekker dienen en heeft hierbij een “Slimme wekker” functie. Hierbij kun je instellen hoe laat je ongeveer wakker wilt worden (dus geen exacte tijd), daarbij moet je aangeven hoeveel minuten de wekker mag afwijken (zodat je zeker weet dat je niet te laat of te vroeg opstaat).

Sleep as Android

Dit werkt als volgt, voordat je gaat slapen moet je de app openen en je telefoon naast je op je matras leggen. Sleep as Android registreert alle bewegingen en geluiden die je maakt en analyseert op basis hiervan wat het beste moment is om je wakker te maken, als je veel beweegt zal de wekker eerder afgaan dan wanneer je nog lekker stil ligt te slapen.

Na je slaap kun je een grafiek bekijken met daarin de gegevens over je slaap, hier zitten een aantal pieken in op de momenten dat je bewoog of geluid maakte, en zo zie je dus ook op welke momenten je lekker rustig lag te slapen.

Sleep as Android is gratis te downloaden, je kunt de app dan twee weken proberen en de belangrijkste functies gebruiken. Mocht je volledige versie aan willen schaffen dan kost deze momenteel € 2,39 in de Play store.

AndroidBytes Waardering:
Rating 40

Screenshots:
Sleep as AndroidSleep as AndroidSleep as Android

Download Sleep as Android

Download via Google Play
Download via QR Code:
QR Sleep as Android

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *