Smileys for WhatsApp : Een leuke toevoeging

Smileys for WhatsAppNatuurlijk ken je WhatsApp. Hiermee kun je elkaar berichten sturen maar ook smileys en andere afbeeldingen. Eigenlijk zitten er wel genoeg smileys in, maar toch wil ik je op de hoogte brengen van “Smileys voor WhatsApp”.

Met deze app kun je namelijk nog meer smileys toevoegen aan je WhatsApp. Het verzenden van deze nieuwe smileys gaat wel iets anders dan de normale smileys maar is nog steeds heel eenvoudig. Je kunt de app (volgens de omschrijving) overigens ook voor andere chatprogramma’s gebruiken, zoals Facebook, KakaoTalk of e-mail. Ik heb de app zelf alleen maar getest in combinatie met WhatsApp.

Na installatie van de app zul je zien dat je een extra optie te zien krijgt wanneer je een afbeelding of foto probeert te verzenden. Deze optie heet “Smileys for Chat”. Als je deze optie selecteert dan krijg je een overzicht met verschillende categorieën zoals Smileys, TV of dieren.

In iedere categorie staan verschillende afbeeldingen welke je naar je chatpartner kunt sturen. De ontvanger krijgt dan eigenlijk gewoon een afbeelding toegestuurd. Heel simpel maar wel effectief.

Er zitten best wel veel smileys in, en ik moet zeggen dat een aantal best grappig zijn. Je kunt de app gratis downloaden maar dan zit er wel een banner in het scherm waar je de smileys selecteert, deze banner vind ik overigens niet storend.

Er is ook een betaalde versie verkrijgbaar, deze kost momenteel 1,45 euro in Google Play. In deze betaalde versie zit geen reclame banner en beschikt over meer smileys en nog een aantal mogelijkheden om je smiley’s te bewerken.

AndroidBytes Waardering:
Rating 30

Screenshots:
Smileys for WhatsApp 1Smileys for WhatsApp 2 Smileys for WhatsApp 3

Download Smileys for WhatsApp

Download via Google Play
Download via QR Code:
QR Smileys for WhatsApp

2 gedachten over “Smileys for WhatsApp : Een leuke toevoeging”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *