TV Gids 2.0 : Wat komt er op TV ?

TV Gids 2.0Als je een regelmatige TV kijker bent, dan kun je niet zonder een TV Gids. Er zijn nog steeds veel mensen die veel geld betalen om wekelijks een blaadje te mogen ontvangen waarin staat wat er op TV komt. De TV Gids 2.0 app voor Android maakt dit wat mij betreft overbodig.

Na het openen van de TV Gids app kom je in het hoofdscherm. Deze bestaat uit zes verschillende knoppen. Met deze knoppen kun je door de app bladeren om te zien wat er op TV komt. Zo is er een knop waarmee je kunt zien wat er vandaag op TV is, waarbij je zelf helemaal kunt instellen wat je allemaal achter deze knop wilt zien (Film van de dag, Algemeen, actualiteiten etc.)

Daarnaast kun je zien welke films er allemaal spelen of kun je programma’s zoeken op basis van categorieën. Uiteraard kun je ook per zender bekijken wat er op TV komt, net als de papieren TV gids.

Terwijl je door de TV Gids app bladert kun je programma’s en films selecteren, je krijgt dan een
omschrijving te zien en je kunt eventueel een alert instellen. Met deze alert krijg je automatisch een melding wanneer je programma of film gaat beginnen. Je kunt de programma’s en films ook toevoegen aan je favorieten om ze later weer snel op te kunnen zoeken.

In het huidige digitale tijdperk zie ik absoluut geen voordelen meer van een papieren gids. Deze app is wat mij betreft eenvoudiger in gebruik en scheelt je een hele hoop kosten. De TV Gids 2.0 app voor Android is namelijk volledig gratis te downloaden in Google Play.


AndroidBytes Waardering:
Rating 45

Screenshots:
TV Gids 2.0TV Gids 2.0TV Gids 2.0

Download TV Gids 2.0 (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR TV Gids 2.0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *