Verkeersles – Theorieles op je Android

verkeerslesIn de Verkeersles app voor Android kun je alles leren voor je auto-theorie examen. Alle informatie welke je nodig hebt om een CBR examen af te leggen kun je vinden.

Vanuit het menu kun je kiezen wat voor onderdeel je wilt leren. Je kunt hierin kiezen voor “Verkeersborden”, waar je per categorie alle verkeersborden ziet met daarbij de uitleg over de betekenis van het bord. Daarnaast kun je kiezen voor “Theorie” waar je ook weer per categorie alles kunt vinden over de theorie voor het autorijden. Tevens bevat de app nog een overzicht van alle artikelen in de verkeerswet en een begrippenlijst.

Als je alle theorie geleerd hebt kun je jezelf testen door een proefexamen af te leggen. Er zijn 12 verschillende examens beschikbaar met met 30 duidelijke vragen inclusief foto’s. Deze examens kun je eerst oefenen, waarbij je na iedere vraag nog uitleg krijgt.
Na het afnemen van een examen kun je je foute antwoorden bekijken zodat je kunt werken aan je zwakke punten.

De Verkeersles app voor Android kost € 1,59. Voor dit bedrag (wat nog altijd veel minder is dan een theorieboek), krijg je alle benodigde informatie en is het meer dan waard als je graag je CBR theoriexamen voor rijbewijs B wilt halen.

verkeersles


Screenshots:

verkeersles

verkeerslesverkeersles

Download Verkeersles

Via Google Play
Download button

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *