What’s New? : Handig Update Overzicht

Whats NewMet What’s New op je Android kun je heel eenvoudig zien wat er gewijzigd is wanneer je weer eens een update van een app of game binnen krijgt.

Iedere keer als je een update krijgt dan verschijnt er een “What’s New?” melding in je notificatiebalk. Als je deze opent dan zie je meteen een overzicht van de laatste wijzigingen in deze app. Je kunt zo dus meteen zien of je favoriete spel nieuwe levels heeft, er bepaalde bugs zijn opgelost, of dat er iets kleins is aangepast wat je toch niet zult merken.

Op deze manier hoef je dus niet eerst naar de Play Store om de app op te zoeken en bij de nieuwe functies te kijken, of de app te openen en zelf uit te vinden wat er gewijzigd is.

Vanuit “Whats New?” kun je ook het overzicht van alle geïnstalleerde apps op je telefoon of tablet openen, en door een app te selecteren bekijken wat de laatste release notes zijn.Whats New

What’s New is maar een kleine app waarin je weinig kunt doen. Naast het openen van de app lijst bevat de app alleen een “Share” knop waarmee je een link naar de app kunt delen met iemand anders. Deze optie voegt niets toe aan de functionaliteit van de app, maar de Whats New werkt erg goed voor het doel waar deze voor gemaakt is.


AndroidBytes Waardering:
Rating 45

Screenshots:
Whats NewWhats NewWhats New

Download What’s New (Gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Whats New

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *