100 Doors of Easter – Vrolijk en frustrerend

100 Doors of EasterZoals ik gister had beloofd heb ik vandaag weer een spel voor je in het Paas thema omdat het vandaag 2e paasdag is. 100 Doors of Easter is eigenlijk hetzelfde als 100 Doors of Revenge waarover je een aantal weken geleden hebt kunnen lezen op AndroidBytes.

Aangezien dat best een populair spel bleek te zijn is dit waarschijnlijk een leuk alternatief voor de Pasen. Het spel is leuk aangekleed met paaseieren, kuikens en vrolijke kleuren.

Na een paar levels spelen vond ik dit spel zelf nog iets moeilijker dan de eerste paar levels in 100 Doors of Revenge, of dit verder in het spel nog steeds zo is kan ik nog niet zeggen, zo veel levels heb ik nog niet gespeeld.

In 100 Doors of Easter moet je een deur zien te openen waarmee je door kunt naar het volgende level. Om deze deur te kunnen openen moet je puzzels oplossen door bijvoorbeeld voorwerpen te verplaatsen, codes te ontcijferen of je telefoon te bewegen.

Je zou verwachten dat het spel 100 levels zou hebben maar dat is helaas (nog) niet het geval, op dit moment zijn er 32 levels. Ik kan nergens vinden of en wanneer dit uitgebreid gaat worden maar ik denk dat je wel even bezig bent om alle levels te halen.

100 Doors of Easter

Afgezien van het feit dat er al veel van dit soort spellen bestaan is het Paas thema wel origineel en grappig uitgevoerd.


AndroidBytes Waardering:

Rating 35

Screenshots:
100 Doors of Easter100 Doors of Easter100 Doors of Easter

Download 100 Doors of Easter

Download via Google Play
Download via QR Code:
QR 100 Doors of Easter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *