4 Plaatjes 1 Fout : Zoek de afwijking

4 plaatjes 1 fout4 Plaatjes 1 Fout lijkt erg op 4 Plaatjes 1 Woord maar is net even iets anders. Waar je bij 4 Plaatjes 1 Woord moet raden wat het overeenkomstige onderwerp is van 4 plaatjes, moet je bij 4 Plaatjes 1 Fout het plaatje eruit zien te halen welke niet bij de andere 3 hoort.

Zo zie je bijvoorbeeld plaatjes van een trein, tram, bus en een auto, dan is de auto afwijkend omdat dit geen openbaar vervoer is, en moet je die aanwijzen. Als je het juiste plaatje aanwijst dan verdien je daar diamanten mee. Met deze diamanten kun je episodes vrij kopen om verder te kunnen spelen.

Als je een verkeerd plaatje aanwijst dan verlies je een hartje. Als je alle hartjes kwijt bent dan moet je een half uur wachten totdat je nieuwe krijgt om verder te kunnen spelen. Dit is jammer als je net lekker bezig bent, maar je kunt er op dat moment ook voor kiezen om hartjes tegen betaling te kopen zodat je meteen verder kunt spelen.

4 Plaatjes 1 fout is een gratis spel, daarvoor zie je wel wat advertenties. Het spel heeft momenteel meer dan 350 levels verdeeld over verschillende episodes. Dit zijn genoeg plaatjes om je een tijdje mee te vermaken.

In Google Play is 4 Plaatjes 1 Fout al flink aan het stijgen in populariteit en ik verwacht dat deze de komende tijd nog wel door stijgt.


AndroidBytes Waardering:
Rating 35

Screenshots:
4 plaatjes 1 fout4 plaatjes 1 fout4 plaatjes 1 fout

Download 4 Plaatjes 1 Fout

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR 4 plaatjes 1 fout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *