CodyCross – Vragen puzzel

CodyCross is een spel waarbij je vragen moet beantwoorden. De makers van CodyCross noemen dit zelf “Kruiswoordpuzzels 2.0”. En dat is het zeker ook wel een beetje.

In ieder level krijg je een aantal rijen met vakjes waar je de antwoorden moet invullen. Zodra je op een vakje klikt zie je de bijbehorende vraag.
Zeker in het begin zijn de vragen goed te beantwoorden en krijg je veel letters voor andere vragen cadeau wanneer je een vraag goed beantwoordt. Maar verderop in het spel wordt het steeds iets lastiger.

De inhoud van de vragen zijn erg wisselend, maar dat maakt het juist erg interessant om door te blijven spelen. Je steekt er zeker iets van op!

CodyCross ziet er ook aardig goed en bevat leuke animaties. Op dit moment bevat het spel 3 werelden met allemaal een flink aantal levels en vragen. De makers van CodyCross beloven binnenkort nieuwe levels.

Hulp bij beantwoorden vragen

Als je een vraag niet weet dan kun je gebruik maken van fiches in het spel. Deze kun je inwisselen waardoor je een letter cadeau krijgt. Als je begint met spelen krijg je 50 fiches cadeau en dagelijks kun je bonus fiches ontvangen.
Mocht je geen fiches meer hebben en vast zitten in CodyCross dan kun je ook op onze CodyCross antwoorden pagina kijken om het antwoord op de vragen te vinden.

Screenshots:

Download CodyCross

Als je CodyCross wilt spelen dan kun je deze downloaden uit Google Play. Hieronder vind je de link om deze direct te openen.

Via Google Play
Download button

53 gedachten over “CodyCross – Vragen puzzel”

  1. Graag wil ik weten hoe ik een fiches kan gebruiken, heb er genoeg maar weet niet hoe ik ze kan verzilveren voor een letter

      1. Linksonderin staat een poppetje en die schuif je naar het vakje waar jij een letter hint wilt hebben

  2. Ik ben bij nr, 15 maar puzzel 2 en 4 kunnen niet worden opgelost. Er is nog 1 vakje en er miet een ij staan waarvoor he 2 vakjes nodig hebt. Dus kan niet naar nr 16.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *