CodyCross – Vragen puzzel

CodyCross is een spel waarbij je vragen moet beantwoorden. De makers van CodyCross noemen dit zelf “Kruiswoordpuzzels 2.0”. En dat is het zeker ook wel een beetje.

In ieder level krijg je een aantal rijen met vakjes waar je de antwoorden moet invullen. Zodra je op een vakje klikt zie je de bijbehorende vraag.
Zeker in het begin zijn de vragen goed te beantwoorden en krijg je veel letters voor andere vragen cadeau wanneer je een vraag goed beantwoordt. Maar verderop in het spel wordt het steeds iets lastiger.

De inhoud van de vragen zijn erg wisselend, maar dat maakt het juist erg interessant om door te blijven spelen. Je steekt er zeker iets van op!

CodyCross ziet er ook aardig goed en bevat leuke animaties. Op dit moment bevat het spel 3 werelden met allemaal een flink aantal levels en vragen. De makers van CodyCross beloven binnenkort nieuwe levels.

Hulp bij beantwoorden vragen

Als je een vraag niet weet dan kun je gebruik maken van fiches in het spel. Deze kun je inwisselen waardoor je een letter cadeau krijgt. Als je begint met spelen krijg je 50 fiches cadeau en dagelijks kun je bonus fiches ontvangen.
Mocht je geen fiches meer hebben en vast zitten in CodyCross dan kun je ook op onze CodyCross antwoorden pagina kijken om het antwoord op de vragen te vinden.

Screenshots:

Download CodyCross

Als je CodyCross wilt spelen dan kun je deze downloaden uit Google Play. Hieronder vind je de link om deze direct te openen.

Via Google Play
Download button

53 gedachten over “CodyCross – Vragen puzzel”

 1. Wie beantwoordt de vragen eigenlijk? Wacht op nieuwe puzzels. Dus wanneer kunnen we verder met 161 enz? Lees dus nergens een antwoord hierop

 2. Het is een leutig spel, maar veel te Hollands,
  Als Belg is het bij sommige vragen niet evident om het juiste antwoord te geven.
  De vragen over steden of over politieke partijen zijn enkel op Nederland gericht.
  Ook is jullie woordkeuze soms helemaal anders, veel meer
  Anglo gericht.
  Heel jammer.

 3. Kan de volgende groep casino in Cody cross niet krijgen. Ben gestopt op 260 met de groep Parijs.
  Hoe kan dit opgelost worden???

 4. Bij puzzel 15 passen het woord Paradijs en Ijsmachine niet.een letter te veel want de Y is een fout zntwoord, en nu kan ik niet verder en stopt het!! Jammer

 5. Wij spelen met twee personen ieder op eigen iPad de een krijgt direct eerste van de maand terwijl de tweede drie tot vier dagen moet wachten ra ra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *