CodyCross – Vragen puzzel

CodyCross is een spel waarbij je vragen moet beantwoorden. De makers van CodyCross noemen dit zelf “Kruiswoordpuzzels 2.0”. En dat is het zeker ook wel een beetje.

In ieder level krijg je een aantal rijen met vakjes waar je de antwoorden moet invullen. Zodra je op een vakje klikt zie je de bijbehorende vraag.
Zeker in het begin zijn de vragen goed te beantwoorden en krijg je veel letters voor andere vragen cadeau wanneer je een vraag goed beantwoordt. Maar verderop in het spel wordt het steeds iets lastiger.

De inhoud van de vragen zijn erg wisselend, maar dat maakt het juist erg interessant om door te blijven spelen. Je steekt er zeker iets van op!

CodyCross ziet er ook aardig goed en bevat leuke animaties. Op dit moment bevat het spel 3 werelden met allemaal een flink aantal levels en vragen. De makers van CodyCross beloven binnenkort nieuwe levels.

Hulp bij beantwoorden vragen

Als je een vraag niet weet dan kun je gebruik maken van fiches in het spel. Deze kun je inwisselen waardoor je een letter cadeau krijgt. Als je begint met spelen krijg je 50 fiches cadeau en dagelijks kun je bonus fiches ontvangen.
Mocht je geen fiches meer hebben en vast zitten in CodyCross dan kun je ook op onze CodyCross antwoorden pagina kijken om het antwoord op de vragen te vinden.

Screenshots:

Download CodyCross

Als je CodyCross wilt spelen dan kun je deze downloaden uit Google Play. Hieronder vind je de link om deze direct te openen.

Via Google Play
Download button

53 gedachten over “CodyCross – Vragen puzzel”

  1. Wij zijn met twee apaiseren in een huis de een krijgt wel nieuwe levels maar de andere niet raar graag reactie en of nieuwe levels

  2. Vaak krig ik geen beloningen ook al heb ik recht op. Hij verdwijnt gewoon als ik hem wil gaan innen. Vooral als ik 3of meer beloningen tegoed heb.
    Ik weet zeker dat ok geen fouten maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *