Tap the Frog : Vrolijke Kikkers

Tap the FrogEen tijdje geleden heb ik een artikel geschreven over “Tap the Frog Doodle“. En de makers hiervan hebben hier een nieuwe game aan toegevoegd, dit spel heet “Tap the Frog”.

Tap the Frog is een spel met vrolijke graphics. Je speelt een aantal mini-games waarbij je zoveel mogelijk punten moet behalen. Al deze games hebben iets met een kikker te maken en je zult snel moeten denken en acteren om deze games te spelen.

Om maar wat voorbeelden te noemen; in één van de games moet je zo snel mogelijk op alle kikkers in het scherm drukken om ze te laten verdwijnen, en in een ander spel moet je de juiste route kiezen om de kikker lekkere hapjes te voeren.

In alle games ben je afhankelijk van tijd. Je krijgt een aantal seconden om een spel te spelen en zoveel mogelijk punten te halen. Voor ieder spel kun je maximaal 5 sterren verdienen. Deze sterren heb je nodig om volgende games te unlocken.

Wanneer je tijd voorbij is in het spel, dan krijg je eventueel nog de mogelijkheid om extra tijd te kopen. Je kunt dit 5 keer gratis doen en daarna kun je eventueel tegen betaling meer tijd kopen.Tap the Frog

Er zijn op dit moment 11 mini-games beschikbaar in Tap the Frog, dit zijn er niet heel erg veel, maar het kan nog best lastig zijn om de laatste paar games te unlocken. Maar met genoeg oefenen en geduld is het wel mogelijk.

Tap the Frog is een leuk vervolg op Tap the Frog Doodle. Het heeft mij in ieder geval een tijdje bezig kunnen houden om te proberen mijn eigen scores te verbeteren en meer sterren te verdienen. Zeker een aanrader om te downloaden!


AndroidBytes Waardering:
Rating 40

Screenshots:
Tap the FrogTap the FrogTap the Frog

Download Tap the Frog (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Tap the Frog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *