Test for Friends : Test je vriendschap

Test for FriendsAls je denkt dat je jouw vrienden goed kent dan kun je dit testen met Test for Friends. In deze app kun je spelen tegen vrienden/bekenden of tegen willekeurige mensen. Beide partijen krijgen een aantal vragen waarop je antwoord moet geven en de andere persoon moet raden welk antwoord er gegeven is.

Zo kun je dus testen of je elkaar goed kent. Zoals ik al aangaf hoef je niet beslist tegen vrienden te spelen maar kun je ook tegen willekeurige mensen over de hele wereld spelen. Je kunt hier zelf bij aangeven binnen welke afstand de app een tegenstander moet zoeken.

Het is natuurlijk een beetje raar om vragen te beantwoorden over willekeurige personen die je helemaal niet kent, maar misschien is het juist leuk om een persoon op deze manier te leren kennen. Je ziet van de speler een foto (deze moet de speler wel zelf uploaden) en je kunt met deze persoon chatten. Om te kunnen chatten moet je wel een aantal harten inleveren.

Deze harten kun je tijdens het spel krijgen en als je net met het spel begint krijg je al een aantal harten cadeau, deze harten kun je ook gebruiken om zelf vragen te kiezen welke aan de andere partij gesteld Test for Friendsmoeten worden. Als je harten op zijn kun je er ook voor kiezen om tegen betaling nieuwe te kopen.

Na iedere vraag zie je het percentage hoe goed je de ander kent, bij goede antwoorden gaat het percentage omhoog, bij een verkeerd antwoord gaat deze naar beneden. Tussen de vragen door zie je ook reclames, dit kun je eventueel weg krijgen door de volledige versie aan te schaffen.

Wat ik wel jammer vind is dat de vragen in Test for Friends soms slecht vertaald zijn en daardoor misschien wat onduidelijk zijn. Je kunt met deze app dus dingen over je vrienden leren die je nog niet wist of zelfs nieuwe mensen leren kennen. Ik had het zelf wel snel gezien na een aantal vragen maar deze app is wel leuk om te proberen.

 


AndroidBytes Waardering:
Rating 40

Screenshots:
Test for FriendsTest for FriendsTest for Friends

Download Test for Friends

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Test for Friends

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *