Words in a Pic 2 – Welke woorden zie je ?

Words in a pic 2

Words in a Pic 2 is een spel waarbij je woorden moet raden aan de hand van een foto. In ieder level zie je een foto met daaronder 3 velden waar antwoorden moeten komen. Onder deze velden staan letters waarmee de woorden gevormd moeten worden.
Deze woorden hebben de maken met iets wat op het plaatje staat, maar dit kan bijvoorbeeld ook een kleur zijn welke je op de foto ziet.

Op dit moment heeft Words in a Pic 2 ongeveer 40 categorieën waarbij iedere categorie meerdere levels heeft, en omdat de levels soms redelijk moeilijk zijn zul je nog wel even bezig zijn om dit spel uit te spelen.  Vanuit het menu kun je de toplijst bekijken om te zien hoe hoog je in de wereldranglijst staat, of hoe goed je bent ten opzichte van je vrienden.

Antwoorden Words in a Pic 2

Wanneer je vast zit dan kun je gebruik maken van hints, je hebt maar beperkte hints tot je beschikking en als je er meer wilt dan zul je ze moeten kopen. Je kunt ook eenvoudig een level delen op Facebook, Twitter of Instagram zodat je vrienden kunnen helpen. Mocht je dit allemaal niet willen dan is er natuurlijk altijd nog Androidbytes dit je graag helpt om jouw antwoorden te vinden.

Op onze Words in a Pic 2 Antwoorden pagina vind je de antwoorden verdeeld per categorie, en als je jouw antwoord niet kunt vinden dan kun je anderen vragen om hulp door een reactie te plaatsen.
 


Screenshots:

Words in a pic - 1Words in a pic - 2Words in a pic - 3

Download Words in a Pic 2

Via Google Play
Download button

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *