Ok Occasions – Alle occasions in een app

ok-occasions-logoEerder hebben we de apps van 3 grote aanbieders van occasions behandeld. Daarop reageerde Sanddorpjes met het bericht dat we zijn Ok Occasions niet moeten vergeten.

Ok Occasions is een app welke het aanbod van alle aanbieders verzamelt en in 1 app weergeeft. Je hoeft hierdoor niet meer op alle verschillende sites te zoeken.

Het zoeken naar een tweedehands auto in de app gaat zoals bij iedere andere app of site. Je kiest een merk/model, en kunt voorkeuren zoals kilometerstand, prijs, transmissie, kleur, etc. aangeven. Wanneer je vervolgens zoekt krijg je een handig lijstje van alle resultaten onderelkaar.

Als je een interessante occasion ziet dan kun je deze aanklikken en zie je aan de rechterkant de details van de occasion op de website van de aanbieder. In de volledige versie van Ok Occasions kun je deze details ook openen in een aparte browser of de link mailen naar iemand anders. Daarnaast kun je in de volledige versie favorieten en zoekopdrachten opslaan. De volledige versie kun je aanschaffen voor € 0,99.

Hoewel de app te gebruiken is op een telefoon zou ik toch aanraden om dit te doen op een tablet. Het bekijken van een occasion werkt beter op een groot scherm omdat niet iedere website geschikt is voor mobiele weergave waardoor je naar links en rechts moet scrollen om alle informatie te kunnen lezen.

De Ok Occasions app is erg eenvoudig in gebruik. Het zoeken is erg handig en ook het bekijken van de resultaten behoeft geen uitleg. Als je op zoek bent naar een tweede hands auto, of het gewoon leuk vindt om Occasions te bekijken, dan is deze app hiervoor erg geschikt.


Screenshots:

ok-occasionsok-occasions

Download Ok Occasions

Via Google Play
Download button

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *