Scoupy update – vernieuwde app voor je korting

78774-scoupy-large-1365651781Scoupy is een app waarmee je korting kunt krijgen bij verschillende winkels, restaurants en andere bedrijven. In een eerder artikel kon je al lezen wat de mogelijkheden zijn van de Scoupy app. Scoupy zegt inmiddels meer dan 500.000 gebruikers te hebben. In 2013 heeft Scoupy een gebruikersgroei gezien van 400%.  Vandaag is er een update uitgekomen van hun app.

Scoupy zet met de nieuwe App in op maximale relevantie door het kortingsaanbod verder te personaliseren op basis van instellingen van gebruikers, ‘behaviroural targeting’ en de mogelijkheid om acties middels reviews en ratings te waarderen. Het resultaat is dat kortingsbonnen op basis van bijvoorbeeld persoonlijke voorkeuren, gedrag, actuele locatie en het weer gepresenteerd worden. Voor de inmiddels 500.000 geregistreerde gebruikers betekent dit dat het nog makkelijker wordt geld te besparen.[Bron]

Het aanbod van kortingen is flink uitgebreid ten opzichte van de eerdere review voor het artikel over Scoupy. Daarnaast is er een mogelijkheid gemaakt voor bedrijven of instellingen om exclusieve toegang te bieden tot een bepaalde groep mensen. Alleen mensen welke lid zijn hebben dan toegang tot specifieke kortingen.

Wanneer je al gebruik maakt van de Scoupy app dan krijg je de update als het goed is vanzelf binnen. Ben je nog geen gebruiker van de app dan kun je deze downloaden in Google Play. De Scoupy app is ook beschikbaar voor iOS.

Download Scoupy (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Scoupy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *