Icomania – Plaatjes raden

IcomaniaIcomania voor Android is opnieuw een spel waarbij je een oplossing moet geven bij verschillende plaatjes, net zoals 4 Plaatjes 1 Woord en 4 Plaatjes 1 Fout. Bij Icomania krijg je een plaatje te zien en moet jij raden wat er op het plaatje staat.

Onder ieder plaatje staan een aantal verschillende letters. Het antwoord bestaat uit een woord welke je van deze letters kunt maken, maar er staan ook letters bij welke niet in het antwoord horen. Als je weet wat er op het plaatje staat dan moet je de letters in de juiste zetten om het antwoord te vormen.

De plaatjes gaan over verschillende categorieën bovenin zie je in welke categorie het plaatje valt. Dit zijn categorieën als steden, landen, personen, of bijvoorbeeld merken. Icomania bestaat uit een aantal verschillende levels waarin je nieuwe plaatjes te zien krijgt. In totaal zijn er wel een paar honderd plaatjes te raden.

Mocht je bij een plaatje het antwoord niet weten dan kun je hints kiezen. Je hebt hierbij keuze uit een willekeurige letter bekend te maken of een aantal letters weg te laten vallen welke niet in het antwoord horen. In het begin krijg je van beide hints drie cadeau, daarna krijg je af en toe nieuwe hints als je verder komt.

Mocht je dringend hints nodig hebben dan kun je ze eventueel tegen betaling kopen. Ook kun je de reclame weg laten hallen door de volledige versie van Icomania aan te schaffen, deze kost momenteel € 1,79 in Google Play.

Als je op zoek bent naar de antwoorden van Icomania, dan kun je deze vinden onder Cheats en Tips.


AndroidBytes Waardering:
Rating 45

Screenshots:
IcomaniaIcomaniaIcomania

Download Icomania (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Icomania

2 gedachten over “Icomania – Plaatjes raden”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *