Apps voor op vakantie

Apps voor op vakantie
Als je op vakantie gaat dan kun je niet zonder de juiste apps op je telefoon of tablet. Hieronder heb ik een aantal apps voor je welke handig zijn om je tijd te verdrijven tijdens het reizen of welke handig zijn op de plaats van bestemming.

Apps voor in het vliegtuig

Vliegen kan leuk zijn, maar na een paar minuten in het vliegtuig heb ik het meestal wel weer gezien. Gelukkig kun je jezelf met een aantal leuke spellen op je telefoon of tablet prima vermaken (zet wel je toestel op flight mode uiteraard :-P)

1. Triple Town

Triple TownMet Triple Town kun je jezelf lang vermaken, je moet door te puzzelen een stad bouwen en zoveel mogelijk punten weten te behalen. Iedere keer als je een stad gepuzzeld hebt kun je weer opnieuw beginnen om je score te verbeteren.

Lees de volledige review

 


2. Pudding Monsters

Pudding MonstersOok Pudding Monsters is een puzzel spel voor een flinke dosis tijdverdrijf in het vliegtuig. Door alle pudding aan elkaar te koppelen en zoveel mogelijk munten te verdienen kun je door naar steeds moeilijkere levels.

Lees de volledige review

 


3. Take Control of the Tower

Take ControlAls je in het vliegtuig zit, bedenk je dan eens hoe de piloot instructies krijgt om te landen. In Take Control of the Tower ben je luchtverkeersleider en moet je ervoor zorgen dat alle vliegtuigen veilig landen en kunnen vertrekken, en dit kan soms best lastig zijn.

Lees de volledige review

 


4. Castle Defense

Castle DefenseCastle Defense is een Tower Defense spel waar je jezelf uren mee kunt vermaken. Door torens te bouwen welke de vijand aanvallen moet je voorkomen dat deze door jouw verdediging heen komt. Met steeds moeilijkere levels moet je blijven upgraden om de vijand te kunnen verslaan.

Lees de volledige review

 


5. Little Things Forever

Little Things ForeverIn dit spel moet je items zoeken in een plaatje. Het vinden van de juiste items kan erg lastig zijn omdat alles er heel veel kleine items zijn en jij de juiste er tussen moet vinden. Gelukkig heb je in het vliegtuig genoeg tijd om er zoveel mogelijk te vinden.

Lees de volledige review

 


 


Andere apps voor op vakantie

Naast de apps om tijd te verdrijven zijn er natuurlijk ook nog apps welke je nodig hebt om je verder te helpen om het uiterste uit je vakantie te halen. Hieronder een aantal handige apps.

1. Mapfactor Navigator

NavigatorOnmisbaar om te kunnen navigeren in het buitenland. Als je met de auto bent of ergens een auto huurt waar je de route niet kent, dan is Mapfactor Navigator een prima navigatie app. Doordat je vooraf de kaarten van het betreffende land kunt downloaden ben je geen geld kwijt aan data roaming tijdens het navigeren. Mapfactor is ook nog eens volledig gratis.

Lees de volledige review


2. Pudding Camera

Pudding CameraPudding Camera is de beste app welke ik tot nu toe tegen ben gekomen om foto’s te maken met je Android toestel. Je kunt mooie effecten toevoegen terwijl je de foto maakt. Deze app bezorgt je erg mooie vakantiefoto’s.

Lees de volledige review

 


3. Viber

ViberAls je in het buitenland zit en naar huis wilt bellen zonder hoge kosten, dan kun je met Viber gratis bellen. Je moet hiervoor wel over een internetverbinding beschikken, maar deze kun je tegenwoordig op de meeste vakantiebestemmingen wel vinden. Daarnaast moet ook de persoon welke je belt Viber geïnstalleerd hebben.

Lees de volledige review


4. 1Weather

1WeatherNatuurlijk wil je graag weten wat voor weer het wordt om je eventuele activiteiten goed te kunnen plannen. Met de 1Weather app heb je altijd de meest actuele weersvoorspellingen bij de hand, maar je hebt hier wel een internetverbinding voor nodig.

Lees de volledige review

 


5. FoxFi

FoxFiAls je geen Wifi verbinding hebt maar wel een databundel op je telefoon, dan kun je met FoxFi je laptop of tablet via Wifi verbinden naar FoxFi om hiermee gebruik te kunnen maken van internet. Zorg er wel voor dat je een geschikte databundel hebt voor in het buitenland om hoge kosten te voorkomen.

Lees de volledige review

 


 

6. Reislogger

ReisloggerOm iedereen vanaf thuis mee te laten genieten van jouw vakantie, of om je vakantie later terug te lezen, kun je met de Reislogger app een blog bijhouden over je vakantie. Alles wat je doet kun je eenvoudig via je smartphone of tablet delen met de rest van de wereld.

Lees de volledige review

 


 

Ontbrekende apps?

Dit zijn natuurlijk maar een paar apps, er zijn ongetwijfeld andere apps welke jij niet zou willen missen op vakantie. Laat maar in een reactie weten welke app jij graag meeneemt op vakantie. Check natuurlijk ook iedere dag AndroidBytes.nl om steeds meer handige of leuke apps te ontdekken.

Eén gedachte over “Apps voor op vakantie”

  1. Hoi,

    Ik zoek juist apps die ik in het vliegtuig kan spelen. daar heb ik dus geen internet toegang. Deze zie ik hier niet staan. Weet je een paar leuke ?

    thnx
    Manon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *